Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 102. yılı etkinlikleri kapsamında Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Marşımızı Güzel Okuma" yarışmasında okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi ilkokul öğrencileri arasından seçilerek 2. olmuştur. Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen ödül törenine Şube Müdürleri Ömer KIZILKILIÇ, Taner DALGA, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katılmıştır.

Mrt

2022-2023 eğitim öğretim yılı 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinlikleri kapsamında, öğrencilerin dilimizin en güzel ifade şekillerinden olan şiir sanatına ilgi duymalarını ve milli varlığımızın, milli birliğimizin en büyük göstergesi olan İstiklâl Marşı'nın içeriğini ve ruhunu kavramalarını sağlamak amacıyla Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu 2022-2023 eğitim öğretim yılı 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinlikleri kapsamında, öğrencilerin dilimizin en güzel ifade şekillerinden olan şiir sanatına ilgi duymalarını ve milli varlığımızın, milli birliğimizin en büyük göstergesi olan İstiklâl Marşı'nın içeriğini ve ruhunu kavramalarını sağlamak amacıyla Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında okulumuz 4-B sınıfı öğrencimiz Ela EKİNCİ ilkokullar arasında 2. olmuştur. Okul Müdürümüz Emine TUÇ öğrencimizi tebrik ederek kendisine hediye takdiminde bulunmuştur.

Ock

Yemekte Denge Projesi kapsamında 3. sınıf öğrencilerimiz afiş ve logo çalışmaları yapmışlardır.

Ock

Yeşil bir Dünya hayal ediyoruz. Bu hayalimizi gerçekleştirecek kadar enerjimiz var! Her geçen gün enerji ihtiyacımız daha çok artarken, Dünya'mıza bireysel olarak da katkıda bulunabileceğimizin farkında mısınız? Biliyoruz ki yaptığımız her tasarruf, yarına yatırımımızdır. Küçük enerji tasarruflarıyla geleceği birlikte kazanalım... 9-15 Ocak Enerji Verimliliği Haftası

Ock

Eskişehir Verem Savaş Derneğinin düzenlemiş olduğu resim yarışmasında okulumuz 3/G sınıfı öğrencilerinden Elif Nur Aktolun'un resmi sergilenmeye değer eserler arasına girmiştir,öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Sabri Ülker Vakfı'nın Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü iş birliğiyle 2011 yılından beri sürdürdüğü; sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla hazırlanan Yemekte Denge Eğitim Projesi kapsamında okulumuz okulöncesi öğrencileri hazırladıkları "kahvaltı tabakları" ile, 1. sınıf öğrencilerimiz "spor etkinlikleri" ile, 2. sınıf öğrencileri kendi yaptıkları "salata "tabakları ile projeye katkı sağladılar.

Ara

Üyçep sınıfı öğrencilerimiz Eskişehir Bilim Deney Merkezi'nde kendileri için düzenlenen "Gemi Yapımı Atölyesi'ne" katıldılar. Yaparak yaşayarak ve eğlenerek öğrenen öğrencilerimiz, kendilerine verilen malzemelerle en ağır yükü taşıyacak gemiyi tasarladılar. Bilim Deney Merkezi ekibine ve Mehtap öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Üyçep Sınıfı öğrencileri velileri ile birlikte Yeryüzü Ekoloji Okulu (Sakin Okul Derneği'nde) düzenlenen atölye çalışmalarına katıldılar. Öğrenciler Çönge: Kağıt Yapımı Atölyesi ve Kompost:Solucan Besleme Atölyesi'ne katılırken velileri de Bitkilerden Krem Yapımı ve Yağ Distilasyonu Atölyesi'ne katıldılar. Verimli ve eğlenceli geçen bu atölye çalışmalarını düzenleyen Yeryüzü Ekoloji Okulu ekibine ve Mehtap öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Yemekte Denge Eğitimi projesi kapsamında okulöncesi öğrencilerimiz kahvaltı tabağı hazırladılar.

Ara

Yaptığı protezlerle hayvan dostlarımızın hayatına dokunan, hayat tamircisi Hasan Kızıl, okulumuza gelerek öğrencilerimizi ziyaret etmiştir. Öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Hasan Kızıl, öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplamış ve yazdıkları mektupları almıştır. Bu anlamlı ziyareti organize eden kıymetli velimiz Baki Can Bey'e ve Mehtap öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından hazırlanan,"Benim Polisim "projesi kapsamında "Hacivat ve Karagöz" gölge oyunu okulumuz anasınıfı öğrencilerine sergilenmiştir. Öğrencilerimize " Polis Es Es" maskotu ile eğlenceli dakikalar yaşatan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi polislerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliklerimiz...

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmen ünvanını aldığı gün olan, 24 Kasım Öğretmenler Günü,okulumuzda emekli olan öğretmenlerimizin de katılımıyla kutlanmıştı

Kas

ÜYÇEP(Üstün Yetenekli Çocukların Eğitimi Projesi) sınıfı öğrencilerimiz zenginleştirilmiş eğitim programı kapsamında keşfetmeye, üretmeye ve eğlenerek öğrenmeye devam etmektedirler. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Mehtap Ceran'a çalışmalarında başarılar diliyoruz.