Harun SEVER - Okul Müdürü

1971 Trabzon/Çaykara doğumluyum. İlk ve ortaöğrenimimi Hatay/Kırıkhan´da tamamladım. Yüksek öğrenimde sırasıyla;

-Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Yüksek Okulu´nu Haziran 1990´da,

-Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 2+2 Lissans Tamamlama Programını Eylül 1995´te,

-Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünü Haziran 1999´da,

-Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Denetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Tezsiz Yüksek Lisansını Şubat 2001´de, tamamladım.

1990 Aralık ayında Müdür Yetkili Öğretmen olarak göreve başladım. Zonguldak, Hatay, Tunceli (Asteğmen Öğretmen), Eskişehir illerinde değişik okullarda öğretmen olarak görev yaptım. Nisan 2000 den itibaren Eskişehir´de okul müdürü olarak görevlendirildim.

-2000-2010 yılları arasında Cahit Kural İlköğretim Okulu´nda,

-2005-2006 yıllarında Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu´nda (Geçici Görevlendirme)

-2010-2014 yılları arasında Orgenral Halil Sözer İlköğretim Okulu´nda okul müdürü olarak görev yaptım.

2019-2023 yıllarında Porsuk İlkokulu´nda okul müdürlüğü görevini yürütürken, yer değiştirme suretiyle;

2023 Ağustos ayından bu yana okulumuz müdürlüğünü yürütüyorum.

Öğrenim hayatıma ek olarak, bu güne kadar merkezi ve mahalli olarak düzenlenen 50 den fazla hizmetiçi eğitime, Eğitim yöneticisi, Öğretim Görevlisi ve kursiyer olarak katıldım. TKY İl Formatörü, Yenilenen Öğretim Programları Förmatörü, İletişim Formatörü, OYGEP Formatörlüğü yaptım.

2021 yılında seçilen İlksan 9.Dönem Odunpazarı Temsilcisi görevini de yürütmekteyim.

Evli ve bir kız çocuğu babasıyım.