Necla ÖZDALÖZDEMİR - Müdür Yardımcısı

1984 Eskişehir doğumluyum.İlk,orta ve lise eğitimimi Eskişehir´de tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2006 yılında mezun oldum.Yine aynı yılda Bursa´nın Yenişehir İlçesi Selimiye İlköğretim okuluna sınıf öğretmeni olarak atandım.Burada 4 yıl hem sınıf öğretmenliği hem de müdür vekilliği görevlerini tamamladıktan sonra 2010 yılında Eskişehir Beylikova Atatürk İlköğretim Okulu´na atandım.2010-2013 yılları arasında Vilayetler Hizmet Götürme Birliği Anaokulu Müdür Yardımcılığı görevini sürdürürken görevde yükselme ile 2013 yılında Eskişehir İnönü ilçesi Şehit Ali İhsan Aydın İlkokulu´na Müdür yardımcısı olarak atandım.2 yıl çalışmamın sonucunda 2015 yılında yeniden görevlendirme atamaları kapsamında Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezine Müdür yardımcısı olarak atandım.2018 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesİ Eğitim Yönetimi alanında tezsiz yüksek lisansımı tamamladım.Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezi´nde müdür yardımcısı olarak 7 yıllık görev süremi tamamladıktan sonra  2022 yılında Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde Piktes projesi kapsamında görev yaptım.1 Ağustos 2023 yılında Milli Zafer İlkokulu´na yeniden yönetici atamaları kapsamında atanarak buradaki görevime başladım.Evliyim ve bir kız çocuk annesiyim.