ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Milli Zafer İlkokulu

Şbt

Eskişehir Satranç Federasyonunun düzenlediği yarışmada Yaş Gruplarına Göre okulumuz 3-F sınıfı öğrencisi Bulut AYDEMİR 1. ; 2- N sınıf öğrencilerinden ,Melih KOCAER 1. ,Cahithan KOLAT 2. ,İlker HIZLI 3. , Tuna VARNALI 4. ve anasınıfı öğrencisi Fatma M. GÜNGENBURAN 3. olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencilerimize satrancı sevdiren okulumuz sınıf öğretmeni Mehmet Aydemir´ e teşekkür ederiz.Milli Zafer İlkokulu

Şbt

Okulumuzda uyuglanan "Eller ısınsın, Ayaklar Üşümesin" sosyal sorumluluk projesi okulumz öğrencileri,velileri ve duyarlı bir çok birey ve kurumun desteğiyle amacına ulaşmış ve karne hediyeleri öğrencilere dağıtılmıştır.

Kas

"Beslenme Dostu Okul" projesi kapsamında, yıllık planda yer alan "Sağlıklı Beslenme" eğitimi okulumuz öğrencilerine diyetisyen Özge ÇITAK tarafından verilmiştir.

Kas

Türk Dünyası Vakfı tarafından hazırlanan "Bana Bir Hikaye Yaz" projesi okulumuzda tanıtıldı. Proje ,koordinatörler Ahmet Tatar ve Hilal Engür Bircan tarafından okulumuz öğrencilerine proje örnekleri ve sunumlar ile anlatıldı.

Kas

Okulumuzda "Geçmişten Geleceğe İz Bırakanlar" Projesi Başlamıştır.Ayın Ünlüsü "BARIŞ MANÇO"

Kas

Okulumuzda düzenlenen Fatih Projesi -Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu sayesinde hali hazırda etkileşimli tahtaları kullanan okulumuzun tüm öğretmenleri aşağıda belirtilen tüm kazanımları kurs bitiminde edinmiş olacaklardır;

• Eğitimde Fatih Projesinin amacını, kapsamını ve beklentilerini bilir,
  • Etkileşimli tahta ve yazılımını kullanır,
  • Eğitimde teknoloji kullanımı kavramlarını bilir,
  • Öğretim sürecinde e-materyalleri yerinde kullanır,
  • Proje kapsamında sağlanan BT ekipmanlarının kurulumunu, kullanımını yapar ve karşılaşılan temel problemleri çözer,
  • EBA ve İnternet üzerinde yayımlanan, ders etkinliklerinde kullanabileceği materyalleri arar, bulur ve telif haklarına uygun olarak seçer,
  • Seçilen materyal üzerinde değişiklik yapar,
  • İhtiyaç duyduğu konularda materyal düzenler/tasarlar,
  • Derste kullanacağı materyallerin yer aldığı ürün dosyası hazırlar,
  • Bulunan/düzenlenen/tasarlanan materyali etkili kullanmak üzere bir ders planı hazırlar,
  • Plana uygun olarak etkileşimli tahta ile dersini sunar,
  • Materyalin etkililiğini ve verimliliğini değerlendirir.

Kas

18 Mart çanakkale Zaferinin 100 yılını okulumuz bahçesinde kutladık.Müdür yardımcımız Setenay BOLAT´ın hazırladığı programda;günün anlam ve önemini belirten konuşma,Şiir yarışmasına katılan öğrencimizin okuduğu sakarya adlı şiir ve 4-K sınıfının hazırladığı oratoryo ile program sona erdi.

Şbt

Okulumuzda Mevcut bulunzn kütüphanemiz Nejat İŞCAN tarafından düzenlemesi yapılarak 20/02/2015 Cuma günü saat 13:30´da İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ejder YURTTAŞ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet Melik GÜL´ün katılımlarıyla açılışı yapılmış ve okulumuz öğrencilerine kazandırılmıştır.

Şbt

Halk sağlığı il müdürlüğü personeli tarafından okulumuz 1. sınıflarına ve 4.sınıflara obezite ile ilgili slayt ve sunum  gösterildi. Zararları anlatıldı.